De nieuwe Opel Corsa.De prijzen zijn aangekondigd.

Sportief, stijlvol, zuinig: de nieuwe Opel Corsa!

De zesde generatie van de Opel Corsa zit in de fast lane. Slechts enkele dagen na de presentatie van de elektrische versie op batterij wordt nu de Corsa met klassieke verbrandingsmotoren aangekondigd : nu efficiënter, geavanceerder en dynamischer dan ooit.

De nieuwe Corsa kan vanaf 4 juli besteld worden. Het basismodel krijgt €15.995 incl. BTW als catalogusprijs in België. Voor die prijs krijgt u al talrijke hulpsystemen, zoals een waarschuwingssysteem voor een frontale aanrijding met standaard automatische noodstop en voetgangersdetectie. Behalve de volledig elektrische Corsa-e zijn er ook diesel- en benzineversies zijn verkrijgbaar in drie nieuwe uitrustingslijnen: de Edition voor € 17.495 in België (incl. btw), de Elegance, en de bijzonder sportieve GS-lijn.

Democratisering van de technologie: geavanceerde hulpsystemen en matrixverlichting.

In de nieuwe Corsa biedt Opel technologieën en hulpsystemen die klanten anders alleen kennen van hogere voertuigklassen. Een echt hoogtepunt is de adaptieve, verblindingsvrije IntelliLux LED®-matrixverlichting, die Opel voor het eerst in het segment van de kleine auto’s op grote schaal beschikbaar maakt. De acht LED-elementen worden aangestuurd door een frontcamera met hoge resolutie van de nieuwste generatie, en passen de lichtbundel automatisch en continu aan de verkeerssituatie en omgeving aan.

De nieuwe Corsa wordt eind dit jaar verwacht in de toonzalen.